Instructies

Om het snij proces zo snel mogelijk te laten verlopen hebben we een template opgesteld met daarin de juiste maten en kleurinstellingen. De template bevat een korte uitleg over hoe u een snij opdracht op de juiste manier opmaakt. Als u de stappen in de template volgt en het bestand (mogelijk meerdere bestanden) opslaat als <uw naam><materiaal><dikte> en naar info@easy-laser.nl mailt.

Sla de templates op door met de rechtermuis te klikken Save link as…

Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij aan de slag met uw opdracht en kunnen u een inschatting geven van wanneer de opdracht klaar is. Afhankelijk van het materiaal proberen we dit binnen 3 dagen te realiseren. U kunt het pakketje bij ons komen afhalen in Eindhoven of wij versturen het per post. De kosten van het versturen (€8,00) komen bovenop het totaalbedrag.

Fouten in de tekening zijn voor eigen verantwoordelijkheid. Bij aanlevering van de tekening kijken wij of de file geschikt is om te lasersnijden. Kleine dingen als lijndiktes en kleuren aanpassen doen wij kosteloos.

Mocht het bestand grotere aanpassingen vereisen, nemen we contact met u op. Deze aanpassingen in de tekening kunnen wij voor u verzorgen, maar hier wordt een standaard uurtarief van 65 euro (ex btw) voor gerekend.

Het kleurenpallet voor CorelDraw (CPL)