Prijzen

Kosten voor het snijden

Een snijopdracht bestaat uit een plaat materiaal en een aantal meter wat gesneden moet worden.
De kosten hiervoor zijn verschillend per materiaal.

Voor actuele prijzen kunt u terecht op de DigiFab website. Of email ons uw (bouw)tekening voor een vrijblijvende offerte.

Eigen materiaal

Easy-Laser biedt naast de standaard materialen ook de mogelijkheid om eigen materialen te snijden. Mocht u een materiaal hebben wat niet in onze lijst staat vermeld als standaard materiaal en u wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn, bieden wij twee opties:

1) Custom service
U maakt telefonisch of per email een afspraak om met uw materiaal bij ons langs te komen. We kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn met uw materiaal en snijden indien mogelijk meteen de gewenste bestanden uit. Deze service kost voor bedrijven en particulieren €80 per uur (incl 21%BTW) en voor studenten €50 per uur (incl 21% BTW).

2)Sample service
De sample service biedt u de mogelijkheid om ons een stukje van uw eigen materiaal per post toe te sturen. Wij snijden dan kosteloos een klein proefstukje uit uw materiaal en sturen het terug. Dit proefstukje geeft uw voldoende inzicht in hoe uw materiaal er, gesneden dan wel gegraveerd, uit komt te zien. Naast het materiaal zelf voegen we een klein overzichtje toe met de prijzen betreffende uw materiaal.

Extra kosten

Naast de snijmeterkosten en materiaalkosten rekenen we voor bedrijven en particulieren een opstarttarief van 10 euro (incl 21% BTW) en voor studenten een opstart tarief van 5 euro (incl 21% BTW).